F.M.C. PRO EXPERT GROUP

F.M.C PRO EXPERT GROUP

Petrache Poenaru nr. 16, București
0722.58.69.73

F.M.C PRO EXPERT GROUP

Termeni și condiții

Condiții generale

Site-ul fmcgroup.ro, denumit in continuare “fmcgroup.ro”, este deținut și administrat de societatea F.M.C PRO EXPERT GROUP SRL, având urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare: 31643146, Nr. Reg. Com: J40/6205/2013, cu sediul in Strada Petrache Poenaru, nr. 16, sector 5, București. Tel.: 0722586973; E-mail: office@fmcgroup.ro.

fmcgroup.ro îsi rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și Termenii și condițiile de folosire, fară nici un fel de notificare prealabilă.

Website-ul fmcgroup.ro se adresează tuturor categoriilor de varstă. Prin utilizarea acestui website ați luat la cunosțintă și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în aceasta pagină.

Navigarea pe site-ului fmcgroup.ro echivalează cu citirea, întelegerea și acceptarea termenilor de mai jos de către orice Utilizator. Utilizatorul confirmă că a citit și acceptat acești Termeni si Condiții în totalitate. În cazul în care nu acceptați Termenii si Condițiile prezentate, vă rugăm să nu mai utilizați acest site.

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa cu privire la oportunitățile de finanțare existente și de a prezenta serviciile oferite de companie (consultanță în domeniul fondurilor nerambursabile și formare profesională).

F.M.C PRO EXPERT GROUP SRL este o companie înregistrata la Registrul Comertului din România, conform legislației în vigoare. Acest site și serviciile oferite (cu excepția site-urilor spre care există legături) este proprietatea F.M.C PRO EXPERT GROUP SRL, persoană juridică romană cu sediul în România. Orice dispută legată de accesarea și utilizarea acestui site se supune legislației romane și intra exclusiv în jurisdicția tribunalelor de pe teritoriul României.

Termeni de utilizare:

Website-ul se va utiliza doar în interes personal și non-comercial.

Nu se va copia sau distribui nicio informație (text, poze, video, sau orice alt material) fară a obține în prealabil acordul scris de la F.M.C PRO EXPERT GROUP SRL.

Nu veți modifica sau degrada nicio parte din acest website.

Nu veți publica pe acest website informații care pot induce in eroare corectitudinea datelor (text, materiale video, poze, etc).

Veți respecta termenii si condițiile impuse de acest website.

Drepturile de proprietate Intelectuală

Conținutul site-ului fmcgroup.ro: imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi este integral proprietatea F.M.C PRO EXPERT GROUP SRL și este aparat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuala și industrială. Folosirea făra acordul F.M.C PRO EXPERT GROUP SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

fmcgroup.ro poate conține texte preluate de pe site-urile autorităților care gestionează fondurile europene, link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. fmcgroup.ro nu îsi asumă responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare a oricarui alt website. La sfarșitul fiecarui articol este indicată sursa informațiilor prezentate.

Nu aparţin fmcgroup.ro acele materiale pentru care s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt deţinător sau o altă sursă. Orice includere de link-uri spre alte site-uri este facută numai pentru ajutorul Utilizatorului și nu implică sprijinirea de catre companie a materialului disponibil pe acele site-uri. Utilizatorul se angajează să respecte politicile de utilizare valabile în acele site-uri.

Utilizatorii se obligă să respecte toate drepturile de autor şi drepturile conexe acestuia şi orice alte drepturi de proprietate intelectuală pe care fmcgroup.ro le deţine asupra/în legatură cu website-ul, conţinutul acestuia, orice modul sau componenentă a acestora sau în legatură cu utilizarea acestora. Utilizatorii înţeleg şi acceptă ca în cazul încălcării a vreuneia din prevederile de mai sus în orice măsură, vor putea fi traşi la răspundere faţă de autorii / proprietarii conţinutului website-ului.

Toate drepturile de proprietate intelectuala asupra fmcgroup.ro apartin F.M.C PRO EXPERT GROUP SRL.

Termeni si conditii cu privire la folosirea serviciului Solicită consultanta/ completarea Formularului de contact.

Clientul va putea solicita consultanță în domeniul fondurilor nerambursabile prin completarea formularului de contact.

Pentru a solicita consultanță, clientul trebuie să furnizeze urmatoarele informații: nume/ adresa de email/ telefon/ descrierea idei de proiect. În cazul în care datele furnizate sunt incomplete sau incorecte, compania poate solicita informații suplimentare pentru formularea unui raspuns.

Dupa transmiterea formularului, compania va expedia in maxim 48 de ore un raspuns la solicitarea formulată. Raspunsul va fi transmis clientului pe adresa de e-mail completată de către acesta în Formularul de contact.

În cazul în care utilizatorul transmite formularul de contact și nu primește răspuns în 48 de ore la adresa de e-mail furnizată, acesta este rugat să înștiinteze compania la nr. de tel. 0722.58.69.73 sau pe adresa de email: office@fmcgroup.ro

Răspunsul oferit de companie poate cuprinde: identificarea unei surse de finanțare pentru idea de proiect, transmiterea unei fișe de informare cu informații detaliate despre sursa de finanțare identificată, transmiterea unui formular de verificare a eligibilității, stabilirea unei întalniri. În cazul în care nu este identificată o sursă de finanțare potrivită pentru nevoile clientului compania va transmite clientului un raspuns în acest sens. Clientul pentru care nu a fost identificată o sursă de finanțare va fi introdus în baza de date a companiei prin acordul scris al acestuia, solicitat în cadrul răspunsului formulat.

Compania nu percepe nicio taxa pentru folosirea serviciului Solicită consultanta. În cazul în care vi se solicita plata unei taxe de catre alte persoane vă solicităm sa ne contactați imediat la nr. de telefon 0722.58.69.73 sau pe adresa de mail office@fmcgroup.ro.

Reprezentanții companiei nu solicită informații de pe card/ informații bancare. În cadrul site-ului fmcgroup.ro nu există posibilitatea de a plati online.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența de utilizare.