F.M.C. PRO EXPERT GROUP

F.M.C PRO EXPERT GROUP

Petrache Poenaru nr. 16, București
0722.58.69.73

F.M.C PRO EXPERT GROUP

  1. Acasă
  2. »
  3. Portofoliu
  4. »
  5. Creare unitate producție – EASYDO DIGITAL TECHNOLOGIES S.R.L.

Creare unitate producție – EASYDO DIGITAL TECHNOLOGIES S.R.L.

POR – 2.2. IMM (apel 2020)

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea competitivității pe piață a societății EASYDO DIGITAL TECHNOLOGIES S.R.L. prin pătrunderea acesteia într-un nou domeniu de activitate, respectiv prin fabricarea de suveniruri din material plastic. Activitatea propusă este specifică codului CAEN 2229 – Fabricarea altor produse din material plastic.

Valoarea proiectului

0

MILIOANE LEI

Valoarea AFN

0

MILIOANE LEI

Obiective specifice

  • Dezvoltarea unei unități de producție pentru realizarea de produse (suveniruri) din mase plastice, prin achiziționarea de active tangibile și intangibile.
  • Menținerea numărului mediu de locuri de muncă cel puțin la nivelul anului 2019 (53 locuri de muncă) pe perioada de implementare și de monitorizare a investiției și crearea a 7 noi locuri de muncă până la sfârșitul perioadei de implementare și menținerea acestora pe întreaga perioadă de monitorizare.
  • Pătrunderea companiei în domeniul de activitate aferent codului CAEN 2229 – Fabricarea altor produse din material plastic prin realizarea a 4 categorii de produse.

Ai nevoie de ajutor?

Contactează-ne telefonic sau prin e-mail pentru a afla toate detaliile despre felul în care te putem ajuta în realizarea proiectului tău!

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența de utilizare.