F.M.C. PRO EXPERT GROUP

F.M.C PRO EXPERT GROUP

Petrache Poenaru nr. 16, București
0722.58.69.73

F.M.C PRO EXPERT GROUP

  1. Acasă
  2. »
  3. Portofoliu
  4. »
  5. Dezvoltarea incubatorului de afaceri – MAST 711 – MAS PUBLISHING & PARTNERS SRL

Dezvoltarea incubatorului de afaceri – MAST 711 – MAS PUBLISHING & PARTNERS SRLPOR – 2.1.b. Incubatoare de afaceri (apel 2018)

Beneficiar: MAS PUBLISHING & PARTNERS SRL

Valoarea proiectului

0

MILIOANE LEI

Valoarea AFN

0

MILIOANE LEI

Obiective

  • Înființarea unui incubator de afaceri în sectorul industriilor creative, prin construirea spațiilor aferente și dotarea acestora cu active corporale și necorporale, până la finalul perioadei de implementare a proiectului. Spațiile vor putea fi adaptate în funcție de necesitățile firmelor incubate.
  • Crearea a 3 noi locuri de muncă special concepute pentru a asigura buna gestionare a incubatorului și pentru a asigura serviciile oferite intern în cadrul programului de incubare.
  • Dezvoltarea unui program de incubare pentru societățile rezidente care va cuprinde următoarele servicii de sprijin: instruire specializată, servicii administrative, servicii suport de afaceri și capital (marketing, management, asistență IT, consultanță obținere de finanțare), networking și alte servicii necesare pentru asigurarea sustenabilității rezidenților. Programul de incubare va fi personalizat în funcție de nevoile rezidenților.

Ai nevoie de ajutor?

Contactează-ne telefonic sau prin e-mail pentru a afla toate detaliile despre felul în care te putem ajuta în realizarea proiectului tău!

“Parteneriatul cu Ana Georgescu de la F.M.C PRO EXPERT GROUP SRL este unul de succes, apreciez foarte mult promptitudinea cu care ne-a raspuns la orice întrebare, organizarea, profesionalismul si implicarea, explicatiile amanuntite si disponibilitatea de care da dovada la fiecare proiect pe care l-am dezvoltat impreuna.”

Mihai Stebingar

General Manager

Mas Publishing & Partners SRL

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența de utilizare.